×
 

Jurnal de mamica

Daca nu ai incredere, poti folosi detect invisible

Eu sunt o persoana foarte posesiva si nu pot schimba acest lucru. Cel mai mult ma enerveaza cand sotul e la servciu, sta pe yahoo messenger, dar pentru mine este offline.

In timp ce cautam si comparam preturi termopane am dat peste o chestie care mi-a placut foarte mult: detect invisible pentru yahoo messenger. Asa am aflat ca nu ma baga in seama cand e pe mess. Nu sunt genul de persoana care sa bata pe cineva la cap. Daca nu vrea sa fie deranjat, de ce sta pe mess? Si daca are chef de chat, de ce nu ma baga si pe mine in seama? Oare ar trebui sa ma ingrijorez?

Intre timp ma apuc sa caut locuri de munca.Cuvinte cheie: perturi termopane, locuri de munca, , detect invisible, yahoo


Comentarii

da, cred ca ai dreptate. o sa incerc sa il intreb "cu frumosu". multumesc!


Buna, Alecu..eu zic sa nu iti faci griji. De obicei, oemenii stau la munca pe mess ascunsi ca sa nu fie vazuti de clegii paraciosi, de sefi si lista poate continua. Nu e o problema ca nu vb cu tine pe mess, poate vb la tel, acasa, pe mail... Am o intrebare: de ce esti asa de suspicioasa, ti-a dat motive/ Daca nu..abordeaza problema asta cu messul delicat, fara sa il tragi de urechi ca nu ai sa castigi nimic..poate doar nervi. Adica..poti sa il saluti tu, dandu-i de inteles ca stii ca e pe mess sau sa il intrebi daca el foloseste mesul al munca, ca sa vezi ce zice. Sunt simple sugestii..tu faci cum crezi, dar eu zic ca iti faci griji degeaba..asa suntem noi, femeile, mai panicoase! Succes!Adauga comentariu

Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa va autentificati.


Recomanda insemnarea de jurnal unei mamici

Pentru a putea recomanda unei mamici trebuie sa te autentifici.

Cunoaste mamici ca si tine


Invita o mamica

10 raspunsuri esentiale pentru sarcina ta

Magazin copii

Recomandam magazinul de "jucarii pentru copii" edukid.ro